Logo for Solrød Strand Kajakklub

En klub både med havkajak og SUP

Svømning

Svømmehallen fra sidst i oktober til sidst i  april  

Hver lørdag i vinterhalvåret fra kl. 15.15 -18  har SSKA adgang til svømmehallen. Den første time er forbeholdt dykkerklubben, imens vi låner overfladen til svømning. Her kan du som medlem af SSKA få svømmet, øvet egen redning eller makkerredning under ”kontrollerede” forhold, lege i en polokajak eller bare få en hyggesnak.

Klubben har 6 havkajakker, inkl. skørt og pagajer til brug i bassinet. Der vil være mindst en kajakinstruktør, til at hjælpe medlemmerne  hver lørdag. Klubben skal altid have en der har bestået bassinlivredderprøven til stede, når der er klubtid i svømmehallen.

Vi har i bestyrelsen besluttet, at man som minimum skal være medlem af klubben,  hvor husstanden har et aktivt medlem af klubben, for at komme i svømmehallen om lørdagen.

Er du interesseret i at afprøve om kajak, er noget for dig, kan du lave en aftale om at komme på besøg og prøve en kajak, inden du melder dig ind.

Brug kontaktformularen  Kontakt | Solrød Strand Kajakklub (solrodkajak.dk)

Tilmeldte til Opstartskursus  anbefales at komme i svømmehallen,  prøve kajak og redninger i det varme vand,  inden det bliver aktuelt i det koldere vand. 

 

Vel mødt!

Senest opdateret 14-11-2023