Logo for Solrød Strand Kajakklub

En klub både med havkajak og SUP

Generalforsamlingen er udsat til den 2 december kl. 19.00, samme sted og dagsorden som oplyst i Nyhedsbrev nr. 90. Julefrokosten er aflyst.
Når du færdes i Idrætscenteret til og fra kajakfitness, kajakyoga og svømning skal du bære mundbind. Afstandskrav skal overholdes. Hvis du kun skal øve kajak, skal du først komme efter kl. 16.15. Du skal ikke komme, hvis du ikke er rask.
Roture, kajakfitness og kajakyoga er med maks. 10 personer i alt. Har du tilmeldt dig og alligevel bliver forhindret, så afmeld venligst så hurtig som muligt, så en anden får muligheden.
Der bliver løbende orienteret om situationen her, på rokort og via nyhedsbreve.

Privatlivspolitik, fortegnelsespligt, GDPR

Solrød Strand Kajakklub skal opfylde den nye EU persondataforordning (GDPR). Kort og godt handler det om, at have styr på behandlingen af persondata og adgangen hertil. Der er derfor lavet en såkaldt privatlivspolitik og fortegnelsespligt.

Privatlivspolitikken fortæller kort, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling.

Du kan læse privatlivspolitikken her Privatlivspolitik for Solrød Strand Kajakklub 

Derudover er der udarbejdet en fortegnelsespligt til opfyldelse af den dokumentationspligt, der påhviler en idrætsforening i medfør af persondataforordningen.

Endeligt er der foretaget en større gennemgang af klubbens dokumenter, så alt i dag er indscannet og samlet centralt.

Samtidig er IT systemerne optimeret til understøttelse af diverse processer såsom automatisk personsletning efter 3 års udmeldelse mm.

Du kan læse fortegnelsespligt her Fortegnelsespligt for Solrød Strand Kajakklub

 

Senest opdateret den 16.10.2018