Logo for Solrød Strand Kajakklub

En klub både med havkajak og SUP

Yoga

Kajak-yoga på udvalgte lørdage gennem vintersæsonen i Strandens Hus

Lige meget om du er ny eller har prøvet yoga før, er du meget velkommen.

Det er vores 8. kajakyogasæson.

Undervisningen foregår i Strandens Hus kl. 9.00 til 10.15 på udvalgte lørdage. Der er sat et maks. antal deltagere på 14. Der oprettes venteliste, så hvis du er tilmeldt og bliver forhindret så meld venligst fra, så en anden kan få glæde af din plads.  

Mød gerne op ca. 15 min. før dels for at hjælpe med at flytte borde og stole og dels for at gøre dig klar til yoga.

   

Hvorfor så lige KAJAK-yoga? Fordi yogatræningen passer så godt sammen med kajakroning. Det er både fysisk og mental træning, som har til formål at skabe forbindelse mellem “hoved og hale” for at udtrykke det helt nede på jorden eller i vandoverfladen. Der lægges vægt på træning af styrke, smidighed, koordination, balance, koncentration, opmærksomhed, vejrtrækning, at lytte og respektere kroppens “kommentarer” til de udfordringer du møder, at geare ned, at finde ro, at studere uro og meget mere. Vi vil jævnligt relatere øvelser og yogastillinger til kajakroningen. Hver yogatime afsluttes med en afspænding, ofte med kajakrelateret indhold.   

Medbring et skridsikkert liggeunderlag, et tæppe, et bånd eller bælte og evt en yogablok. Ofte kan man købe en udstyrspakke i Netto, en Tigerbutik eller lign.

Om sommeren/ det tidlige efterår kan der være enkelte gange, hvor der opslås kajakyoga på Revlen 

 

   

Jeg glæder mig til at se jer.

Hilsen Annett

 

 

 

Senest opdateret den 17-11-2023