Logo for Solrød Strand Kajakklub

En klub for alle aldersgrupper

Efter nytår er der Kajakfitness både mandage og torsdage fra 19-21 i januar og februar. Tilmelding som sædvanlig på rokort.
Hjemmesiden har fået et nyt element. Gå til Billeder i menulinjen, klik og scroll til nederste side Videoer. Du skal vente lidt før der sker noget :-)
Tak fordi du besøger vores hjemmeside :-)

Opstartskursus

Opstartsforløb 2018 er afviklet.

Når forløbet for 2019 er besluttet, vil du kunne læse nærmere her.

I 2018 var forløbet beskrevet således:

Ved medlemskab af Solrød Strand Kajakklub får du mulighed for at deltage i alle de aktiviteter, der gør Solrød Strand Kajakklub til en attraktiv klub for folk, der kan lide kajak og hyggeligt klubliv. Her kan nævnes: uddannelse, træning i svømmehal, mulighed for kajak fitness, kajakyoga samt klubture både i lokalt vand og andre steder. Hvis du ikke har et certifikat IPP2 fra en anden klub, starter man op i klubben med et Opstartsforløb, hvor du går fra at være nystartet kajakroer til at være en uddannet, sikker kajakroer, der vil kunne færdes trygt og sikkert på vandet. Du vil også komme godt ind i det klubliv, der vægtes højt i Solrød Strand Kajakklub. Når du tilmelder dig Opstartsforløb 2018, vil du allerede fra den 1.11. 2017 kunne deltage i indendørs aktiviteter, svømning, kajak i svømmehal, kajakyoga, kajak fitness og sociale aktiviteter. Betalingen for Opstartsforløb 2018 vil dække medlemskab fra den 1.11.2017 til den 31.3.2019.

 

 

Opstartsforløbet vil bestå af:

  • Introduktionsmøde i klubhuset Østre Strandvej, hvor du kan høre om klubben, opstartsforløbet og faciliteterne. Ved mødet kan du også melde dig ind i klubben.
  • En lørdag vil der være åbent hus i svømmehallen, hvor du kan prøve at sidde i en kajak og lave nogle øvelser i kajakken. Derudover er der svømning mm. – her er vandet altid varmt.
  • Et intro-kursus obligatorisk for alle nye medlemmer.IPP1 instruktørerne byder velkommen giver praktiske informationer, og man introduceres til de it-systemer som klubben anvender. Det er det samme program begge dage, så man kan vælge hvilken dag, der passer bedst. 
  • Derpå vil du fortsætte med et kursus (bestående af IPP1 og IPP2) opstart maj . Instruktørerne har besluttet at lægge de 2 dele sammen. Klik evt. for nærmere beskrivelse ( epp1havkajak ) og ( epp2havkajak ). Normalt vil kursus strække sig over 6 gange.
  • Ved bestået IPP2 får du licens fra Dansk Kano og Kajakforbund.

Du vil første år i klubben få adgang til klubbens kajakker samt få stillet kajakudstyr til rådighed (1 kajak + 1 pagaj + våddragt + skørt + svømmevest.) Alt dette får du for kun 1.975,- kr. Dit medlemskontingent fra 1. april til 31. marts er endda med i de 1.975,- kr. I år 2 vil dit kontingent inkl. klubkajak være 1.300 kr. Har du, og anvender egen kajak, er prisen for opstartsforløbet 1300 kr.

Du kan læse meget mere om klubben ved at gå på opdagelse på hjemmesiden. Forsiden er særligt designet til let navigation for nye medlemmer.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du henvende dig til instruktørteamet, som du kan finde under    http://www.solrodkajak.dk/om/bestyrelse

Når du har besluttet dig for at deltage i opstartsforløbet gør du flg.:

Du melder dig ind i klubben via http://www.solrodkajak.dk/indmelding, hvor du udfylder formularen og anfører, at du vil deltage i opstartsforløbet. Afsluttende indbetaler du 1.975,- kr. i henhold til beskrivelsen på kvitteringsmailen hjemmesiden.

Generelt gælder for et kursus, at dette kun oprettes, såfremt der er min. 5 tilmeldte. Oprettes et kursus ikke, skal du vælge et andet. Ved hårdt vejr læsser vi kajakkerne på


Er du ny i klubben eller har behov for kursus, så kontakt instruktørerne/ klubben. http://www.solrodkajak.dk/om/bestyrelse 

 

SUNP0023


Velkommen!

Senest opdateret  31-08-2018