Logo for Solrød Strand Kajakklub

En klub både med havkajak og SUP

Opstartskursus

Opstartsforløb 2022 havkajak og SUP

 

 

Herunder kan du se, fordelene ved at være medlem af Solrød Strand Kajakklub.

Ved medlemskab af Solrød Strand Kajakklub får du mulighed for at deltage i alle de aktiviteter, der gør Solrød Strand Kajakklub til en attraktiv klub for folk, der kan lide kajak, SUP og hyggeligt klubliv. Her kan nævnes: uddannelse, træning i svømmehal, mulighed for kajak fitness, kajakyoga samt klubture både i lokalt vand og andre steder. Hvis du ikke har et certifikat IPP2 fra en anden klub, starter man op i klubben med et Opstartsforløb, hvor du går fra at være nystartet kajakroer til at være en uddannet, sikker kajakroer, der vil kunne færdes trygt og sikkert på vandet. Du vil også komme godt ind i det klubliv, der vægtes højt i Solrød Strand Kajakklub. Når du tilmelder dig et Opstartsforløb i Solrød Strand Kajakklub, vil du allerede fra den 1. november vinteren før, kunne deltage i indendørs aktiviteter, svømning, kajak i svømmehal, kajakyoga, kajak fitness og sociale aktiviteter. Det gælder også, hvis du dyrker SUP.  Betalingen for Opstartsforløb dække medlemskab fra den 1. november vinteren før kursus og til  den 31.marts året efter kursus.

Er havkajak/ SUP noget for dig?
Lørdagene i vintersæsonen fra indmeldelse frem til kursus start, opfordres du til at komme i svømmehallen, hvor du kan prøve at sidde i en kajak og lave nogle øvelser i kajakken, og du må også deltage i kajakyoga.

Opstartsforløb 2022 havkajak kører i øjeblikket og er lukket for tilgang 

Efter indmeldelse i klubben og tilmelding til  Opstartsforløb 2022, skal du deltage i følgende

  • En opstarts-aften hvor du introduceres til klubbens it og får praktiske informationer. Den aften kommer du ikke på vandet.  
  • Kursus kører så de på en fast ugedag fra 17.30- 21. I alt 7 gange.
  • I år er der et daghold om torsdagene fra 10.30 -14.
  • Den sidste gang er tilbud om en fælles tur til København en lørdag.
  • Det er et krav, at du ror nogle ture ud over selve kurset, så du har roet mindst 50 km i forløbet. De km. du ror undervejs i selve kursus medregnes i de 50 km.
  • Der aflægges prøve på IPP2 niveau. 
  • Ved bestået IPP2 får du licens fra Dansk Kano og Kajakforbund. Klik evt. for nærmere beskrivelse ( epp2havkajak ). 

Instruktør og hjælpeinstruktører hjælper dig godt igennem kursus.

Du melder dig ind i klubben via Indmelding

Derpå ønsker du hvilket hold du vil på. Mulighed i denne sæson var hold B tirsdage aftenhold og hold C daghold torsdage. 

Venteliste til kommende opstartshold

Du kan blive skrevet op på en venteliste, hvis du ønsker at blive kontaktet af klubben, næste gang der planlægges et nyt hold. Der pt. ikke planlagt flere hold i denne sæson. Kontakt klubben for opskrivning. 

Hold B tirsdage 

Det er et aftenhold om tirsdagene. Undervisningen starter kl. 17.30 og strækker sig over 7-8 gange. Hvis vind og vejr er dårligt, sætter vi kajakkerne på kajaktraileren og kører til Ishøj, hvor undervisningen kan gennemføres.  

Undervisningen starter op, når vandtemperaturen er 10 grader og det er typisk sidst i april først i maj. Undervisningen slutter omkring Sct. Hans. Man opfordres til at komme i svømmehallen i vintersæsonen for at træne redninger i det varme vand. Ved indmeldelse nu kan man deltage i alle vinteraktiviteterne kajakfitness, kajakyoga, svømmehal og sociale aktiviteter.

Instruktørerne på dette hold er Michael Meincke og Lene Knutzen. Nogle enkelte gange vil Lars Jørgensen også deltage. 

Du vil bliver kontaktet af klubben og instruktørerne efter indmeldelse for nærmere information.

Hold C torsdage

Det er et daghold om torsdagene, der henvender sig til de, der allerede har taget deres tørn på arbejdsmarkedet eller af andre grunde frit kan disponere over deres tid om dagen. Undervisningen starter kl. 10.30 og strækker sig over 7-8 gange. Hvis vind og vejr er dårligt en torsdag kan undervisningen flyttes til en anden dag. Hvis det efter fælles aftale med kursusdeltagerne er muligt. 

Undervisningen starter op, når vandtemperaturen er 10 grader og det er typisk sidst i april først i maj. Undervisningen slutter omkring Sct. Hans. Man opfordres til at komme i svømmehallen i vintersæsonen for at træne redninger i det varme vand. Ved indmeldelse nu kan man deltage i alle vinteraktiviteterne kajakfitness, kajakyoga, svømmehal og sociale aktiviteter. 

Instruktørerne på dette hold er Lars Juhl og Allan Johansen.

Du vil bliver kontaktet af klubben og instruktørerne efter indmeldelse for nærmere information.

 

Priser i sæson 2022

Du vil første år i klubben få adgang til klubbens kajakker samt få stillet kajakudstyr til rådighed (1 kajak + 1 pagaj + våddragt + skørt + svømmevest.) Alt dette får du for kun 1.975,- kr. Dit medlemskontingent frem til  31. marts 2023 er endda med i de 1.975,- kr.

Har du, og anvender egen kajak, er prisen for opstartsforløbet 1300 kr.
I år 2 vil dit kontingent inkl. klubkajak være 1.400 kr. og uden brug af klubkajak 600 kr.


SUP

 

Kursus

Solrød Strand Kajakklub startede op med SUP i foråret 2020. Du kan melde dig til et opstartsforløb for SUP*, hvor du får kursus, adgang til SUP- udstyr og medlemskab af Solrød Strand Kajakklub med de fordele, der følger med. Hvis du ikke allerede er aktivt medlem af klubben skal du melde dig ind først her Indmelding

 

SUP- kursus Hold D

 

Lørdag den 4. juni kl. 10-14

Der undervises lokalt, men hvis vejret kræver det, mødes vi  en ½ time tidligere og  kører til Ishøj (Arken)

Du bliver gjort fortrolig med SUP og lærer alt grundlæggende.

Der kan maks. være 5 kursusdeltagere på SUP kursus ad gangen, med mindre man selv har board. Antallet af kursusdeltagere, hjælpe- og instruktør er maks. 10.

Instruktør Marianne og  instruktør Lene

Tilmelding til kursus

 


SUP- kursus Hold E der er pt. ikke planlagt flere

Kursus strækker sig over 2 hverdagsaftner.

Kl. 17.00-20.00  (deltagelse begge aftener)

Der undervises lokalt, men hvis vejret kræver det, mødes vi en ½ time tidligere og  kører til Ishøj (Arken)

I alt 6 timer. 

Du bliver gjort fortrolig med SUP og lærer alt grundlæggende.

Der kan maks. være 5 kursusdeltagere på SUP kursus ad gangen, med mindre man selv har board. Antallet af kursusdeltagere, hjælpe- og instruktør er maks. 10.

Instruktør Marianne og instruktør Lene 

Tilmelding til kursus

 

SUP priser 2022

Er du allerede aktivt medlem af kajakklubben koster et  SUP-kursus 200 kr.

Ønsker du at kunne booke board efter kursus koster leje i en sæson 400 kr.

Er du ikke *aktivt medlem koster SUP Opstartsforløb 2022 1200 kr.
(Medlemskab af klub 600 kr., kursus 200 kr., leje af SUP udstyr 400 kr.)

Er du ikke *aktivt medlem og bruger eget udstyr koster det 800 kr.( Medlemskab af klub 600 kr. og 200 for kursus.)

*Når man er aktivt medlem af Solrød Strand Kajakklub vil du kunne deltage i indendørs aktiviteter, svømning, kajakyoga, kajakfitness og sociale aktiviteter. Betalingen for opstartsforløb vil dække medlemskab fra den 1/11-2021 til den 31/3-2023

Efter kursus kan du få et diplom. Ønsker du at få det tilføjet på IPP- kortet koster det 100 kr.

Senest opdateret 26-05-2022

 

 

 


Når du har besluttet dig for at deltage i et opstartsforløb gør du flg.:

Du melder dig ind i klubben via http://www.solrodkajak.dk/indmelding, hvor du udfylder formularen og anfører, at du vil deltage i opstartsforløbet 2022 kajak eller SUP. Derpå melder du dig til det kursus, du ønsker at deltage i  Tilmelding til kursus

Du vil modtage et velkomstbrev og en faktura fra kassereren. Faktura bliver udsendt i løbet af marts måned.  

Generelt gælder for et kursus, at dette kun oprettes, såfremt der er min. 6  tilmeldte og der er et maks. på 8 deltagere på hvert hold. På SUP- kurser er der et maks. på 5, med mindre, der er kursister med ejet board. Oprettes et kursus ikke/ eller det er overtegnet, skal du vælge et andet. Viser det sig, at der er behov for yderligere kurser, vil man se på mulighederne for at oprette flere. 


SUNP0023

Ved hårdt vejr læsser vi kajakkerne/ board på traileren og kører til roligt farvand.


Du kan læse meget mere om klubben ved at gå på opdagelse på hjemmesiden.
Ønsker du yderligere oplysninger, kan du henvende dig til instruktørteamet, som du kan finde under http://www.solrodkajak.dk/om/bestyrelse


Er du ny i klubben eller har behov for kursus så henvend dig til  ro chefen Lars Jørgensen kd.k1670301524ajakd1670301524orlos1670301524@dnam1670301524rof1670301524

Velkommen

Senest opdateret den 26-05-2022