Logo for Solrød Strand Kajakklub

En klub for alle aldersgrupper

Sommersæson

 Faste aktiviteter

Almindelig ro-sæson foregår fra forår til efterår fra standerrejsning til standerstrygning.

Alle ture opslås på www.rokort.dk hvor man tilmelder sig turen. Alle klubmedlemmer kan opslå ture. Der er både fællessejlladser faste ugedage/tidspunkter samt ture, der opslås på andre ugedage/tidspunkter. De faste fællessejlladser er aflyst, hvis de ikke har været opslået på www.rokort.dk  Af hensyn til planlægningen, skal man tilmelde sig på rokort og huske at reservere kajak, hvis man har købt ret til det.

I opslaget på rokort angives bestemmelsessted, men da kajakroning er afhængig af vejr og vind samt deltagernes niveau, lyst og dagsform, kan der forekomme ændringer. Nogle gange deles turen op i en kortere del for nogle og en længere del for andre.

Med mindre andet er oplyst, er starttidspunktet klar i kajakkerne ud fra badebroen.

I kursus perioden vil der være færre klubkajakker til rådighed og færre klubture.

Turleder
Mandage kl. 09.00
Karsten Brink eller den, der opslår turen.
Mandage kl. 17.30
Marianne Jenlar, eller den, der opslår turen.
Onsdage kl. 09.00
Karsten Brink eller den, der opslår turen.
Nogle gange kan turen foregå andre steder end i Køge Bugt. Det vil fremgå af opslaget, og kræver at deltagerne enten selv kan transportere deres kajakker, eller at én kan køre med traileren, der så også skal reserveres.
Onsdage kl. 17.30
Marianne Jenlar eller den, der opslår turen.
Onsdage kl. 18.oo
Lars Jørgensen
Resten af “sommeren” vil der hver onsdag blive afholdt teknikaften, vi øver styretag, ruller, laver redninger eller leger/nørder med kajakken. Måske har du noget du gerne vil have genopfrisket, så sig frem. Det er tanken at alle kan være med og få noget ud af det.
Lørdage kl. 10.00
Formand Lars Juhl eller den der opslår turen.

Der vil også være sommerklubtur, fællessejlads i Københavns Havn, ved Stevns Klint og andre steder. Alt opslås på www.rokort.dk

Senest opdateret  04-08-2017